Skab din egen sommerstack i dag med 1-2 dages gratis levering og nem 30 dages retur & ombytning

Gå på opdagelse

Hvad søger du?Alle mine smykkerMine kollektionerARCHIVE SALEOplev Crush [NYHED]Din ønskeliste ( )Bliv inspireretGavekortOm migBrug for hjælp?
Icon: [delivery_time]s gratis levering, og 30 dages nem ombytning eller returnering

1-2 hverdages gratis levering, og 30 dages nem ombytning eller returnering

Icon: Jeg forlænger byttefristen på gaver, så den gælder fra den dag, gaven gives

Jeg forlænger byttefristen på gaver, så den gælder fra den dag, gaven gives

Indkøbskurv

Du har 0 smykke i kurven

  Sikke en fin gave! Jeg vil gerne udvide byttefristen så den gælder fra den dag, gaven gives.

  Backoffice Coordinator til B2B og B2C hos Camille Brinch 

  Er du god til ordrehåndtering og databearbejdning i Excel og Google Sheets? Har du gode sproglige kompetencer på dansk og engelsk? Og brænder du for at yde den ekstra gode kundeservice?

  Fuldtid, Aarhus

  Hos Camille Brinch søger vi en optimistisk Backoffice Coordinator til at styrke vores B2C- og B2B-kundeservice og ordrehåndtering. I tæt samarbejde med vores Customer Care Team Lead vil du være den primære kontakt for kundehenvendelser og sørge for effektiv ordrehåndtering - lige fra ordremodtagelse til levering og fakturering.

  Du får altså en essentiel rolle i at sikre en sublim kundeoplevelse igennem hele salgs- og købsprocessen, og du vil sammen med vores Customer Care Team Lead være det centrale bindeled mellem kunderne og dine kollegaer i salg, marketing og design.

  Dine ansvarsområder vil blandt andet omfatte at:

  Det søger vi: 

  I Camille Brinch vægter vi personlighed og indstilling højt, og vi har i denne stilling ikke specifikke krav til uddannelse. Det vigtigste for os er, at du er lærevillig og engageret i dét du gør, og at du har en grundlæggende positiv natur og et højt personligt drive. Vi arbejder som et team, men forventer at du også kan arbejde selvstændigt og træffe beslutninger på baggrund af vores procedurer. 

  For at lykkes i rollen skal du derudover have følgende kvalifikationer:

  Vi tilbyder:  

  Tiltrædelse er den 1. oktober eller tidligere, og vi kalder løbende ind til samtaler. Vi forbeholder os dog retten til at afkorte processen, hvis den rette person dukker op, så skynd dig at sende din ansøgning og dit CV i dag.

  Ansøgningsfristen er senest den 19. juli kl. 23.59.

  Yderligere oplysninger

  Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores Customer Care Team Lead Kathrine Lundqvist på + 45 22 90 19 06 og kathrine@camillebrinch.dk

  Om Camille Brinch

  Vi er anerkendt for vores kvalitetssmykker og unikke design, med en enestående personlig købsoplevelse, hvilket reflekteres i over 4.500 positive Trustpilot-anmeldelser. Som en del af vores vækststrategi, er vi nu på udkig efter en Backoffice Coordinator til at bidrage til vores support på B2C og B2B. 

  Too curious? Du er nødt til at vente til 29.02.24, når Crush dropper <3

  Handelsbetingelser

  Afvis

  Accepter