Skab din egen sommerstack i dag med 1-2 dages gratis levering og nem 30 dages retur & ombytning

Gå på opdagelse

Hvad søger du?Alle mine smykkerMine kollektionerARCHIVE SALEOplev Crush [NYHED]Din ønskeliste ( )Bliv inspireretGavekortOm migBrug for hjælp?
Icon: [delivery_time]s gratis levering, og 30 dages nem ombytning eller returnering

1-2 hverdages gratis levering, og 30 dages nem ombytning eller returnering

Icon: Jeg forlænger byttefristen på gaver, så den gælder fra den dag, gaven gives

Jeg forlænger byttefristen på gaver, så den gælder fra den dag, gaven gives

Indkøbskurv

Du har 0 smykke i kurven

  Sikke en fin gave! Jeg vil gerne udvide byttefristen så den gælder fra den dag, gaven gives.

  Bliv vores næste Customer Care Student Assistant hos Camille Brinch

  Drømmer du om at være en del af at skabe en ambitiøs, personlig og 5-stjernet kundeservice-oplevelse inden for B2C og B2B?

  Studiejob i Aarhus, Danmark

  Hos Camille Brinch Jewellery er vi kendt for vores omsorgsfulde 1-til-1 kommunikation og vores meget personlige relation til kunderne. Det afspejles blandt andet i over 5000 Trustpilot-anmeldelser, hvoraf 96 % er 5-stjernede.

  Vi ser ikke vores Customer Care Team som et klassisk kundeservice-team, der sidder som en forlængelse af vores lager og løser forskellige udfordringer. Hos os er Customer Care i stedet en helt central del af kunderejsen og udviklingen af forretningen - vi sidder nemlig både hands on med smykkerne og kundernes oplevelser med vores smykker. 

  Brænder du for at kunne yde den bedste service overfor kunderne? Og er du samtidig god til at kommunikere på skrift og i tale? 

  Så er du måske den næste Customer Care Student Assistant, vi har brug for i vores Customer Care Team.

  Dine kommende arbejdsopgaver

  Vi søger en smilende, serviceminded og struktureret Customer Care Student Assistant til at:

  Din profil

  Det er essentielt for os, at du er positiv og imødekommende og altid forsøger at sætte dig i vores kunders sted. Vi søger derfor en kollega, som:

  Bliv en del af Camille Brinch

  Vi er et hurtigt voksende smykkebrand med store ambitioner online og fysisk i både ind- og udland, og man kan i dag finde et udvalg af vores smykker hos flere forhandlere heriblandt bl.a. Illums Bolighus, Bahne, Magasin og Salling.

  I hele virksomheden har vi et uformelt miljø, hvor vi alle bidrager fagligt såvel som socialt, og du bliver en del af et yngre, tæt og ambitiøst team.

  Stillingen er på 7-11 timer om ugen og 16+ timer om ugen i kampagneperioder, og arbejdstiden ligger primært inden for tidsrummet 08.00-21.00 på hverdage og i weekender. Det vil desuden være muligt at arbejde remote, men den primære arbejdstid foregår på hovedkontoret i Aarhus.

  Skal du være en del af vores skønne Customer Care Team?

  Vi vil gerne lære dig endnu bedre at kende som person - både fagligt og personligt. Derfor er vi meget mere interesserede i at mærke din udstråling og personlighed, samt blive klogere på hvordan du vil gå til dine opgaver.

  Derfor har vi lavet en todelt case, som du skal løse på max 2 timer.

  Casen kan du downloade her

  Vi glæder os til at se og læse din casebesvarelse, som skal sendes til os sammen med dit CV, når du søger stillingen.

  Fristen for ansøgning er senest den 23. juni 2024 kl 23.59.

  Vi afholder samtaler i uge 33 og 34, og tiltrædelse vil ske i september 2024. Vi forbeholder os dog retten til at afkorte processen, hvis den rette person dukker op, så skynd dig at sende din ansøgning.

  Har du spørgsmål til stillingen eller casen, er du mere end velkommen til at kontakte vores Customer Care Team Lead Kathrine Lundqvist på kathrine@camillebrinch.dk eller på +45 22 90 19 06.

  Too curious? Du er nødt til at vente til 29.02.24, når Crush dropper <3

  Handelsbetingelser

  Afvis

  Accepter