Jeg giver gratis levering, og du har 30 dage til returnering og ombytning af alle mine smykker

Gå på opdagelse

Hvad søger du?Alle mine smykkerMine kollektionerDin ønskeliste ( )Bliv inspireretGavekortOm migBrug for hjælp?
Icon: 1-2 hverdages gratis levering, og 30 dages nem ombytning eller returnering

1-2 hverdages gratis levering, og 30 dages nem ombytning eller returnering

Icon: Jeg forlænger byttefristen på gaver, så den gælder fra den dag, gaven gives

Jeg forlænger byttefristen på gaver, så den gælder fra den dag, gaven gives

Indkøbskurv

Du har 0 smykke i kurven

Tilføj et smykke mere for at få Limited til 0 kr.

Sikke en fin gave! Jeg vil gerne udvide byttefristen så den gælder fra den dag, gaven gives.

Customer Care Team Lead til prisvindende e-commerce smykkebrand

Drømmer du om at stå i spidsen for en ambitiøs, personlig og 5-stjernet international e-commerce Customer Care oplevelse?

Aarhus, Danmark

 

Hos Camille Brinch Jewellery er vi kendt for vores omsorgsfulde 1-til-1 kommunikation og vores meget personlige relation til kunderne. Det afspejles blandt andet i over 3000 Trustpilot anmeldelser, hvoraf 95 % er 5-stjernede og under 1 % er 1-, 2-, eller 3-stjernede.

Vores dygtige Customer Care team gør det allerede rigtig godt, men med virksomhedens strategi om at ekspandere til nye markeder og salgskanaler, vil der i fremtiden blive et øget behov for at sikre driften og vores høje personlige serviceniveau til kunder såvel som partnere. 

 

Rejsen du ikke må gå glip af

For 6 år siden startede Camille Brinch med at skabe smykker i sine forældres skur i Egå - en lille by uden for Aarhus. 

I dag er hobby-projektet blevet til et anerkendt smykkebrand, der i 2020 vandt prisen som Danmarks bedste nye e-handelsvirksomhed, og som med gazelle-fart har vokset sig til en digitalt visionær e-commerce virksomhed med en årlig omsætning på næsten 30 mio. DKK. 

Du vil som Customer Care Team Lead komme med på en spændende rejse i en uformel familieejet virksomhed med en flad organisationsstruktur. Du vil få en helt central rolle i virksomheden, hvor du vil blive en del af ledergruppen med reference til virksomhedens COO. 

 

Dine kommende ansvarsområder

Du bliver ansvarlig for at lede virksomhedens Customer Care team, som i dag består af 1 fuldtids- og 5 deltidsansatte. Du vil sammen med virksomhedens COO få ansvaret for at definere konkrete mål for teamet, som skal være med til at sikre teamets succes i trit med at virksomheden vokser. 

Du bliver ansvarlig for alt direkte kommunikation med vores kunder fra B2C segmentet, hvor der kommunikeres på følgende platforme: Telefon, e-mail, Trustpilot, chat, SoMe, Messenger og sms. Du vil også få ansvaret for at håndtere indgående ordrer og spørgsmål fra vores wholesale partnere. 

Du vil være ansvarlig for, at alt kører som det skal i vores spidsbelastningsperioder - og det er dig, der altid holder hovedet koldt, finder på løsninger og tager ansvaret, når der opstår uforudsete udfordringer i Customer Care.

Du får desuden ansvaret for vagtplanlægning, koordinering af informationer mellem Customer Care og resten af organisationen. Det forventes, at du i det første år er 100% hands-on i vores Customer Care drift, hvorefter dit fokus i takt med teamets vækst vil blive på ledelse af teamet og udvikling af arbejdsgange og processer. 

 

Dine kommende opgaver

 

Hvem er du?

Du stortrives i at lede, koordinere, planlægge og udvikle et team i en hurtigt voksende virksomhed. Det at tage ansvar kommer naturligt til dig. 

Du er passioneret omkring det, du laver, og så har du en positiv energi, som ikke kan undgås at smitte af på andre omkring dig. Du er ikke bange for forandringer og imødekommer muligheder, såvel som udfordringer med et åbent sind og højt gå-på-mod. 

Tidligere ledelseserfaring er en fordel, men ikke et must - Det vigtigste for os er ikke hvad du kan, men hvem du er.

Du kommunikerer professionelt på dansk såvel som engelsk. 

 

Lidt om Camille Brinch Jewellery

Camille Brinch Jewellery er et smykkebrand grundlagt i 2016 af smykkedesigner og iværksætter Camille Brinch. Smykkerne laves i eksklusiv kvalitet udelukkende af sterling sølv, 18 karat forgyldt sterling sølv og ren guld.

Hos Camille Brinch Jewellery tilbyder vi en spændende og ambitiøs arbejdsplads, hvor du får mulighed for at komme med på rejsen i en prisvindende og hurtigt voksende e-commerce virksomhed. 

Virksomheden består i dag af 14 kolleger fordelt over to kontorer, i henholdsvis Aarhus og København. Du vil have din dagligdag i Aarhus, hvor vores Customer Care team er. 

Du vil opleve et uformelt arbejdsmiljø, hvor alle bidrager fagligt, såvel som socialt til fællesskabet på kontorerne. 

Vi tilbyder attraktiv pensionsordning og løn efter kvalifikationer.

 

Skal du være en del af vores team?

Vi lærer dig ikke at kende gennem en lang ansøgning. Derfor er vi mere interesserede i at mærke, hvordan du vil gå til opgaven.

Derfor har vi lavet en case, du kan løse på 1-2 timer, der viser noget af det, du kommer til at arbejde med. 

Casen kan du downloade her

Vi glæder os til at læse din casebesvarelse, som du skal sende til os sammen med dit CV, når du søger stillingen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til Casper Klebe, Chief Operating Officer, på casper@camillebrinch.dk eller ringe på +45 60581878

Fristen for din ansøgning er søndag d. 21/08 2022 kl 23.59.

Vi inviterer løbende ind til samtale og ansætter ved det rigtige match.

Vind et smykke håndlavet af mig

Bliv en del af mit smykkeunivers på email, og vær med i min første lodtrækning nogensinde om et af 5 håndlavede smykker fra mig.

Jeg har sendt dig tilbage til forrige side, da dette års Limited smykke er hemmeligt lidt endnu 🖤✨

Handelsbetingelser

Afvis

Accepter

Which shop do you want to visit?

Get a notification, when I launch my global site

Right now I'm only shipping to the EU.

Terms and Conditions

Yes, I'd like to be a part of Camille's jewellery universe and receive inspiring news about collections, exclusive pre-releases, discounts and other marketing-related news about Camille's products via e-mail.

Accept

Cancel