Jeg giver gratis levering, og du har 30 dage til returnering og ombytning af alle mine smykker

Indkøbskurv

Du har 0 smykke i kurven

Sikke en fin gave! Jeg vil gerne udvide byttefristen så den gælder fra den dag, gaven gives.

E-commerce Customer Care Assistant søges til aarhusiansk smykkebrand

Drømmer du om at være en del af at skabe en ambitiøs, personlig og 5-stjernet international e-commerce Customer Care oplevelse?

Fuldtidsstilling, Aarhus, Danmark

Hos Camille Brinch Jewellery er vi kendt for vores omsorgsfulde 1-til-1 kommunikation og vores personlige relation til kunderne. Derfor er vores Customer Care team en helt central del af kundeoplevelsen, og vi gør os umage for altid at give vores kunder en ekstraordinær oplevelse, som de vil huske tilbage på.

Vores dygtige Customer Care team gør det allerede rigtig godt, men med en fortsat vækst, søger vi nu en fuldtidskollega, der skal være med til at sikre, at vi til enhver tid yder den personlige og relationsskabende Customer Care oplevelse, som vi altid stræber efter.

Rejsen du ikke må gå glip af

For 4 år siden startede Camille Brinch med at designe og skabe smykker i sine forældres skur i en lille by uden for Aarhus. I dag er hobby-projektet blevet til et anerkendt smykkebrand, der i 2020 vandt prisen som Danmarks bedste nye e-handelsvirksomhed.

Vores Customer Care team tæller i dag 4 dygtige medarbejdere, som hver dag er med til at sørge for, at vores kunder får den absolut bedste oplevelse og vejledning. Din primære beskæftigelse vil være at sikre, at de daglige opgaver i afdelingen varetages samt at give vores kunder en wow-oplevelse.

Dine kommende ansvarsområder

Du vil arbejde med de daglige opgaver vedrørende Customer Care. Det inkluderer hele den direkte kommunikation med vores kunder på alle platforme: telefon, email, chat, SoMe, Messenger og sms.

Det kan indebære alt fra kunder, der søger vejledning om vores smykker, generelle spørgsmål fra kunder, reklamationer, returneringer og ombytninger. Derudover bliver du ansvarlig for, at vi altid skaber en relation med kunden og leverer en kundeoplevelse, der gør, at vores kunder har lyst til at besøge vores smykkeunivers igen.

En del af dagligdagen er, at du har kontakten med vores pakke-/lagercenter vedrørende drift og forsendelse samt samarbejdspartnere – eksempelvis vores leveringsfirma.

Stillingen er fuldtid, og arbejdstiden vil som udgangspunkt være 08.00-16.00 i hverdagene – undtagelser vil primært være i spidsbelastningsperioder.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med og referere til Customer Care Team Lead på vores kontor i Aarhus.

Din profil

Du er omsorgsfuld, forstående, hjælpsom og elsker at give andre mennesker en oplevelse – og har erfaring med at gøre det.

Det falder dig naturligt at byde ind med nye idéer til forbedringer, hvis du kan se en mulighed for at gøre noget på en ny og bedre måde.

Det er essentielt for os, at du er positiv og imødekommende og altid forsøger at sætte dig i vores kunders sted. Vi søger derfor en kollega der:

Men din aller vigtigste egenskab er, at du elsker det, du laver, er ambitiøs og nyder at have den direkte kontakt med kunderne.

Lidt om Camille Brinch Jewellery

Vi er grundlagt i 2016 af smykkedesigner og iværksætter, Camille Brinch. Camille inspireres blandt andet af historiske referencer, som hun i sine designs nyfortolker i overensstemmelse med egen brandidentitet. Smykkerne er kendetegnet ved et mere rå udtryk med en feminin kant, som udføres i eksklusive ædelmetaller.

Hos Camille Brinch Jewellery tilbyder vi en spændende arbejdsplads, hvor du får mulighed for at komme med på rejsen i en hurtigt voksende virksomhed.

Du vil opleve et uformelt miljø, hvor vi alle bidrager fagligt såvel som socialt, og du kommer ind i et ungt, tæt og ambitiøst team. Her lægger vi vægt på at være en rigtig god arbejdsplads, hvor du kan udvikle dig.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer + 8% i pension.

Skal du være en del af vores team?

Vi mener ikke, at vi lærer dig at kende gennem en lang ansøgning. Derfor er vi mere interesserede i at mærke, hvordan du vil gå til dine opgaver.

Derfor har vi lavet en case, du kan løse på cirka 1-2 timer, og som viser noget af det, du kommer til at arbejde med.

Vi glæder os til at læse din casebesvarelse, som du sender til os sammen med dit CV, når du søger stillingen.

Casen kan du downloade her.

Fristen for ansøgning er søndag d. 04/07 2021 kl 23.59.

Tiltrædelse sker efter aftale, da vi gerne venter på rette kandidat, men gerne hurtigst muligt.

Handelsbetingelser

Afvis

Accepter

Which shop do you want to visit?

Get a notification, when I launch my global site

Right now I'm only shipping to the EU.

Terms and Conditions

Yes, I'd like to be a part of Camille's jewellery universe and receive inspiring news about collections, exclusive pre-releases, discounts and other marketing-related news about Camille's products via e-mail.

Accept

Cancel