Min fødselsdag starter om

0 dage, 0 timer, 0 minutter og 0 sekunder

Indkøbskurv

Du har 0 smykke i kurven

Sikke en fin gave! Jeg vil gerne udvide byttefristen så den gælder fra den dag, gaven gives.

Head of Paid Media til ambitiøst og prisvindende e-commerce smykkebrand i international vækst

Drømmer du om at stå i spidsen for en ambitiøs Paid Media strategi, eksekvere et ad spend på over 7 mio DKK i 2021, komme med på en international e-commerce vækstrejse og bygge dit eget team?

Aarhus, Denmark

 

Hos Camille Brinch Jewellery er vi kendt for vores eksperimenterende og nytænkende tilgang til digital marketing. Det ses blandt andet til vores Black Friday, hvor vi sidste år omsatte for over 2,5 mio DKK de første 10 minutter ved brugen af fx Facebook Messenger.

Hos os behøver du ikke forklare vigtigheden af dig som Head of Paid Media: Du kommer til at være en af de vigtigste personer på vores internationale vækstrejse - og det ved vi.

Det her er din unikke mulighed for at komme med tidligt i en ledende rolle i et ambitiøst Fashion Tech startup, der først lige er begyndt at prøve kræfter på de internationale markeder.

Rejsen du ikke må gå glip af

For 4 år siden startede Camille Brinch med at skabe smykker i sine forældres skur i Egå - en lille by uden for Aarhus.

I dag er hobby-projektet blevet til et anerkendt smykkebrand, der i 2020 vandt prisen som Danmarks bedste nye e-handelsvirksomhed, og som med gazelle-fart har vokset sig til en digitalt visionær e-commerce virksomhed med en årlig omsætning på over 25 mio. DKK.

Vi er enormt kvalitetsbevidste i alt det, vi laver. Både fra smykker til kundeoplevelsen og Paid Media. Det afspejles blandt andet i vores over 1200 Trustpilot anmeldelser, hvoraf 95 % er 5-stjernede og under 1 % er 1-, 2-, eller 3-stjernede.

Du vil som Head of Paid Media komme tidligt med på en spændende og visionær iværksætter-rejse i en virksomhed, der konstant udfordrer status quo - og du vil i høj grad have mulighed for at have indflydelse på den rejse, vi skal på sammen.

Dine kommende ansvarsområder

Du vil blive ansvarlig for strategi, planlægning og medieindkøb på tværs af alle betalte kanaler. Du kommer til arbejde full funnel fra første impression til køb, leadgenerering og genaktivering af vores kunder.

Du vil sammen med direktøren have det fulde ansvar for vores danske, såvel som internationale, vækststrategi og fordelingen af vores 7 mio DKK ad spend i 2021.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med et ungt team af digitale talenter, der på nuværende tidspunkt arbejder med alle sider af vores marketing setup: CEO’en, der har det overordnede strategiske ansvar, vores Head of E-commerce & Data, SoMe & Influencer Manager, samt vores foto- og creative team. Du vil også arbejde tæt sammen med de bureauer, vi samarbejder med på nuværende tidspunkt.

Opgaven vil vokse løbende sammen med virksomheden, og du kommer til at fastsætte mål og indsatser sammen med direktøren. Med tiden er målet, at du kommer til at bygge, forme og lede dit eget dygtige og ambitiøse digitale marketing team internt i virksomheden.

Dine kommende opgaver

Helt overordnet bliver du den ultimative ejer af alle vores betalte indsatser - og det er dig, der står i spidsen med det fulde ansvar for dem.

Hvem er du?

Lad os bare være ærlige: erfaring er vigtigt her - men vi går mere op i reel dygtighed end guldbroderede CV’er.

Vi tænker, at du har erfaring fra et ambitiøst mediebureau som seniorkonsulent med primære fokus på Social, har været med til (succesfuldt) at vækste en e-commerce forretning internationalt eller har et digitalt talent gemt inde i dig.

Du forstår kompleksiteten - men samtidig også det smukke ved samspillet mellem de meget brandede fashion creatives og den hardcore performance marketing. Det er vigtigt, at du elsker at arbejde i spændingsfeltet mellem performance og branding - for her er begge dele vigtige.

Men din aller vigtigste egenskab er, at du elsker det, du laver, er ambitiøs og tør at være visionær.

Lidt om Camille Brinch Jewellery

Camille Brinch Jewellery er et smykkebrand grundlagt i 2016 af smykkedesigner og iværksætter Camille Brinch. Smykkerne udføres i eksklusiv kvalitet udelukkende af sterling sølv, 18 karat forgyldt sterling sølv og ren guld.

Hos Camille Brinch Jewellery tilbyder vi en spændende og ambitiøs arbejdsplads, hvor du får mulighed for at komme med tidligt på rejsen i en veldrevet, prisvindende og hurtigtvoksende e-commerce virksomhed, der er på vej til at gå fra kun at have fokus på Danmark til også at bevæge sig ud i verden.

Vi er lige nu 13 ansatte, og i 2020 vandt vi E-handelsprisen for Danmarks bedste nye e-handelsvirksomhed. I 2021 er vi nomineret og top 5 til E-handelsprisen for Danmarks bedste B2C virksomhed med omsætning under 100 mio DKK.

Du vil opleve et uformelt miljø, hvor vi alle bidrager fagligt såvel som socialt, og du kommer ind i et ungt, tæt og ambitiøst team. Her lægger vi vægt på at være en rigtig god arbejdsplads, hvor du kan udvikle dig - vi har derfor et større beløb sat af til intern uddannelse af vores medarbejdere hver eneste måned.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer + 8% i pension.

Skal du være en del af vores team?

Vi ved godt, at du er jagtet vildt lige nu! Men helt ærligt, så er det her en helt særlig mulighed for at blive en del af et ekstremt dygtigt team, der alle arbejder for at skabe den næste store danske internationale succes.

Du er velkommen til at tage fat i Daniel Baun, Head of People and Purpose på 21771395 eller baun@camillebrinch.dk alle dage mellem 6 og 22.

Så nemt ansøger du

Tryk på “Kom med på rejsen - ansøg her” og:

  1. Giv os dine oplysninger og link til Linkedinprofil/CV
  2. Skriv hvornår vi kan få fat i dig til en indledende 15 minutters snak.

Vi glæder os til at lære dig at kende.

Vi ansætter, når vi har den rette kandidat

 

Handelsbetingelser

Afvis

Accepter

Which shop do you want to visit?

Get a notification, when I launch my global site

Right now I'm only shipping to the EU.

Terms and Conditions

Yes, I'd like to be a part of Camille's jewellery universe and receive inspiring news about collections, exclusive pre-releases, discounts and other marketing-related news about Camille's products via e-mail.

Accept

Cancel