Gå på opdagelse

Hvad søger du?Alle mine smykkerMine kollektionerLAST CHANCEOplev Crush [NYHED]Din ønskeliste ( )Bliv inspireretGavekortOm migBrug for hjælp?
Icon: [delivery_time]s gratis levering, og 30 dages nem ombytning eller returnering

1-2 hverdages gratis levering, og 30 dages nem ombytning eller returnering

Icon: Jeg forlænger byttefristen på gaver, så den gælder fra den dag, gaven gives

Jeg forlænger byttefristen på gaver, så den gælder fra den dag, gaven gives

Indkøbskurv

Du har 0 smykke i kurven

  Sikke en fin gave! Jeg vil gerne udvide byttefristen så den gælder fra den dag, gaven gives.

  Praktikplads inden for e-commerce- drift og -kundeservice hos Camille Brinch

  Er du på udkig efter en praktikplads til forårssemesteret 2024? Og har du lysten til at blive en del af et Customer Care Team, som har en helt central rolle i virksomhedens succes og vækst? Så læs med her!

  Praktik i Aarhus, Danmark

  Vi søger en praktikant i vores Customer Care Team, som er ivrig efter at lære og har lysten til at bidrage med sine skarpe indsigter fra skolebænken. Praktikforløbet vil primært fokusere på opgaver inden for kundeservice, og størstedelen af din tid vil blive brugt på at servicere vores B2C- og B2B-kunder.

  Det vil altså primært være her, at du slår dine folder, men sideløbende vil du også få mulighed for at udvikle dine færdigheder og specialisere dig inden for enten supply chain management, operations, marketing eller salg.

  Du får indblik i hele forretningsgangen lige fra designprocessens start til et færdigt produkt og salget heraf, og du vil komme til at indgå i den daglige arbejdsgang, hvor du får hands-on erfaring med at håndtere henvendelser fra kunder samt samarbejdspartnere. Alt sammen så både du og vi kan fortsætte med at skabe en next level oplevelse og forretning!

  Som praktikant hos os får du altså et praktisk og alsidigt praktikforløb, der giver dig masser af muligheder for at udvikle dig inden for netop dét eller de fagområde(r), som interesser dig allermest. Der vil blandt andet være mulighed for at bidrage med spændende markedsanalyser og en intern virksomhedsanalyse af organisationen, ekspansionsmuligheder eller noget helt tredje.

  Hos Camille Brinch tror vi på, at mennesker performer bedst, hvis de arbejder med opgaver, der ligger op af deres naturlige interesser. Tiden uden for vores Customer Care Team vil derfor især blive præget af, hvor du som menneske ønsker at udvikle dig personligt såvel som fagligt inden for de ovennævnte fagområder.

  Den primære tid vil blive brugt i Customer Care…

  hvor vi søger en smilende, serviceminded og struktureret praktikant, der kan:

  Og sideløbende med opgaverne i Customer Care…

  vil du have mulighed for at branche-specialisere dig, og derved hjælpe og supportere den pågældende ansvarshavende med diverse opgaver, eksempelvis indenfor indkøb, salg, marketing, forretningsudvikling eller produkt- og sortimentsstyring. Opgaverne kunne blandt andet være: 

  Vi forventer, at du…

  har lysten til at tage del i vores fede vækstrejse, og at du kan committe dig til et praktikforløb på 4-6 måneder fra slut januar/start februar til og med juni 2024. Om du ønsker at lægge måneder til efter denne periode eller starte senere, er vi meget fleksible omkring, så længe du bare er klar til at give den gas sammen med os.

  Praktikken svarer til en 37 timers stilling og er ulønnet, men der tages selvfølgelig højde for studiejobs samt praktikopgave eller anden studieopgave.

  Det er helt essentielt for os, at du er positiv, imødekommende og ivrig efter at lære og bidrage. Vi søger helt konkret en praktikant, som: 


  Erfaring med kundeservice og -support er en fordel, men det er lige så vigtigt for os, at du er lærevillig og ønsker at bringe dine indsigter fra skolebænken i spil.

  Hos os bliver du ikke bare en del af vores team rent fagligt, men også socialt, og du vil derfor også have mulighed for at deltage i vores sociale arrangementer, som vi afholder hver måned.

  Du vil have din daglige gang på vores hovedkontor i Aarhus, som ligger i Frichsparken, Åbyhøj. 

  Er du den næste Customer Care-stjerne i teamet?

  Vi vil gerne lære dig endnu bedre at kende som person - både fagligt og personligt. Foruden en skriftlig ansøgning vil vi derfor meget gerne modtage en kort video, hvori du fortæller om dine faglige og personlige kompetencer, du allerede nu kan bringe i spil hos os.

  Men mindst lige så vigtigt for os er det også at høre om de kompetencer og fagområder, du ønsker at udforske og udvikle hos Camille Brinch.

  Videoen skal maks være 4 minutter.

  Ligger det ikke lige til højrebenet for dig at lave sådan en video, skal du endelig ikke lade sig afskrække. For hvis det slet ikke er dig at stille dig op foran kameraet, så modtager vi også blot en skriftlig ansøgning fra dig.

  Vi glæder os til at læse din ansøgning (og se din video), som skal sendes til os sammen med dit CV, når du søger praktikpladsen.

  Fristen for ansøgning er senest den 15. oktober 2023.

  Har du spørgsmål til praktikforløbet, er du mere end velkommen til at kontakte vores Customer Care Team Lead Kathrine Lundqvist på kathrine@camillebrinch.dk ​eller på +45 22 90 19 06.

  Too curious? Du er nødt til at vente til 29.02.24, når Crush dropper <3

  Handelsbetingelser

  Afvis

  Accepter