Skab din egen sommerstack i dag med 1-2 dages gratis levering og nem 30 dages retur & ombytning

Gå på opdagelse

Hvad søger du?Alle mine smykkerMine kollektionerARCHIVE SALEOplev Crush [NYHED]Din ønskeliste ( )Bliv inspireretGavekortOm migBrug for hjælp?
Icon: [delivery_time]s gratis levering, og 30 dages nem ombytning eller returnering

1-2 hverdages gratis levering, og 30 dages nem ombytning eller returnering

Icon: Jeg forlænger byttefristen på gaver, så den gælder fra den dag, gaven gives

Jeg forlænger byttefristen på gaver, så den gælder fra den dag, gaven gives

Indkøbskurv

Du har 0 smykke i kurven

  Sikke en fin gave! Jeg vil gerne udvide byttefristen så den gælder fra den dag, gaven gives.

  Handelsbetingelser

  Virksomhedsoplysninger

  Camille Brinch Jewellery ApS
  Mail: care@camillebrinch.dk
  Tel: (+45) 70 71 10 93
  Adr: Søren Frichs Vej 42R, 8230 Åbyhøj (kun kontor)
  CVR: 39 54 14 24

  Bestilling og betaling

  Alle mine viste priser på hjemmesiden er inkl. dansk moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Prisen på bestillingstidspunktet, er den gældende pris for købet. Camille Brinch tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

  Bestilling

  Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en online bekræftelse. Skulle du ikke modtage denne bekræftelse inden for 1 time, bør du kontakte mig. Du vil desuden modtage en ny mail, samme dag som din ordre er afsendt. Når du handler med Camille Brinch Jewellery ApS indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker at modtage en ny kopi af din ordrebekræftelse bedes du venligst sende mig en mail på care@camillebrinch.dk

  Betaling

  Jeg tilbyder flere mulige betalingsmetoder. Den mest sikre, og den betalingsform jeg anbefaler alle kunder, er at betale med et betalingskort.

  Jeg accepterer følgende korttyper:

  Betaling med 3D secure

  For at øge sikkerheden når du handler på min hjemmeside, benytter jeg mig af 3D secure fra Visa, Mastercard og NETS.

  Du oplever 3D secure, når du har indtastet dine kortoplysninger. Der vil du blive spurgt om at bekræfte købet med din NEMID eller med en SMS-kode.

  På den måde kan Visa, Mastercard eller NETS bekræfte, at det er dit eget kort, som du bruger. Sikkerhedsløsningen er bygget på baggrund af krav fra EU og Finanstilsynet.

  Hvis du ikke ønsker at betale med 3D secure, kan du betale via MobilePay.

  Online betaling med kort

  Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet først, når varerne er afsendt.

  Der betales via en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Dette betyder at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående.

  Når du handler med et betalingskort, forbeholder jeg mig retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger der er opgivet, er sande.

  Jeg kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb - hvis f.eks. et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Men af sikkerhedsmæssige årsager kan jeg ALDRIG forhøje det godkendte beløb.

  Leveringstid 

  Mit team pakker og sender dine smykker, så du har dem inden for få hverdage. Du kan se mine præcise leveringstider her.

  Ved udsalg, fødselsdag eller lignende kan der forekomme længere leveringstid. Dette vil blive oplyst på siden.

  Uden for Danmark gælder forskellige leveringstider afhængigt af land. Du kan se de præcise leveringstider for udlandet her.

  Forsendelsesomkostninger

  Vores fragtpris er altid gratis uanset bestillingens størrelse. Din bestilling sendes forsikret med DAO til Danmark, så du vil modtage din bestilling i din postkasse. - Medmindre det er større ordre, der ikke kan være i din postkasse.

  Returnering og fortrydelsesret

  Når du handler hos Camille Brinch Jewellery ApS har du 30 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele mig, at du fortryder købet og derpå gå ind under menuen “Retur” øverst på hjemmesiden. Her er der en returportal, hvor du kan ombytte eller returnere dit smykke.

  Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den næstfølgende hverdag.

  For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring via mail give mig meddelelse herom senest 30 dage efter modtagelsen af varen.

  Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

  Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Med andre ord – varen kan prøves på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.  Hvis varen er prøvet udover hvad der beskrevet ovenfor, betragter jeg den som "brugt", hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun kan få en lille del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 
Jeg anser brugte varer som værende uden handelsværdi.

  
Når der er tale om en ren returvare/ombytningsvare, vil udgiften til returneringen tilfalde dig - jeg betaler til gengæld for at den nyombyttede vare sendes til dig igen.

  Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind.

  Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give mig tydelig meddelelse om dette.  Returvarer sendes til: Camille Brinch Jewellery ApS
  Adr: Søren Frichs Vej 42R, 8230 Åbyhøj

  Refundering af købesummen

  Ved returnering af et smykke vil købesummen tilbagebetales til det kort, der er brugt, da smykket blev købt.

  Gavekort

  Alle vores gavekort kan indløses, og pengene vil overføres til din bankkonto mod et gebyr på 100 kr. pr. gavekort.

  Reklamation

  Der ydes naturligvis 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

  Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til care@camillebrinch.dk i rimelig tid efter varens modtagelse.

  Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Er reklamationen berettiget, refunderer jeg naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

  Varen sendes til: Camille Brinch Jewellery ApS
  Adr: Søren Frichs Vej 42R, 8230 Åbyhøj (kun kontor)

  Kontakt mig

  Hvis du vil kontakte mig, kan du gøre det via mail: care@camillebrinch.dk eller telefon (+45) 80 70 54 45

  Privatlivspolitik

  Du kan læse min privatlivspolitik på dette link.

  Cookies

  Du kan læse min cookiepolitik på dette link.

  Logstatistik

  Jeg bruger en logstatistik på www.camillebrinch.dk. Dette er et statistik-system, der opsamler information, som kan give et statistisk billede af hvor mange besøgende jeg har, hvor de kommer fra, og hvor på websitet det forlades mv.
  Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere www.camillebrinch.dk.

  Too curious? Du er nødt til at vente til 29.02.24, når Crush dropper <3

  Handelsbetingelser

  Afvis

  Accepter