ARCHIVE SALE: Træd ind i Camille Brinch-historien med et mine legacy designs til nedsat pris. Kommer aldrig igen <3

Gå på opdagelse

Hvad søger du?Alle mine smykkerMine kollektionerARCHIVE SALEOplev Crush [NYHED]Din ønskeliste ( )Bliv inspireretGavekortOm migBrug for hjælp?
Icon: [delivery_time]s gratis levering, og 30 dages nem ombytning eller returnering

1-2 hverdages gratis levering, og 30 dages nem ombytning eller returnering

Icon: Jeg forlænger byttefristen på gaver, så den gælder fra den dag, gaven gives

Jeg forlænger byttefristen på gaver, så den gælder fra den dag, gaven gives

Indkøbskurv

Du har 0 smykke i kurven

  Sikke en fin gave! Jeg vil gerne udvide byttefristen så den gælder fra den dag, gaven gives.

  Privatlivspolitik

  Senest opdateret: 11. maj 2020

  Information om behandling af personoplysninger

  Din datasikkerhed er vigtig for os, og vi vægter derfor højt, at dine data håndteres på en ansvarlig måde. Nedenfor kan du læse, hvordan Camille Brinch Jewellery ApS (herefter Camille Brinch Jewellery, "vi", "os" eller "vores") behandler personoplysninger om dig, når vi agerer som dataansvarlig. Du kan også læse om, hvilke rettigheder du har i forbindelse med vores behandling.

  Camille Brinch Jewellerys rolle som dataansvarlige

  I forbindelse med driften af vores virksomhed behandler vi en række personoplysninger. Det gør vi, for at vi kan servicere dig bedst muligt. Vi indsamler og behandler hovedsageligt almindelige (ikke følsomme) data.

  Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte Camille Brinch Jewellery her:

  Camille Brinch Jewellery ApS
  Søren Frichs Vej 42R
  8230 Åbyhøj
  Telefon: (+45) 21 27 32 30
  E-mail: info@camillebrinch.dk

  Hvilke personoplysninger vi indsamler og formålet

  Vi behandler personoplysninger om dig i en række forskellige situationer. Læs nærmere nedenfor om vores behandling i de forskellige situationer.

  Besøgende på Camille Brinch Jewellerys hjemmesider

  Når du besøger Camille Brinch Jewellerys hjemmesider (fx https://www.camillebrinch.dk/) kan Camille Brinch Jewellery behandle oplysninger om din IP-adresse samt informationer om din computer, enhed og browser.

  Vi behandler også oplysninger om dit besøg (fx oplysninger om den måde, du kommer ind på vores hjemmesider, hvordan du navigerer rundt på dem, hvilke sider du besøger, indhold du kigger på, dine søgninger, reklamer du har set mv.). Disse oplysninger indhentes igennem cookies, logfiler og øvrige teknologier.

  Vi behandler også data, som du giver os, i forbindelse med din brug af hjemmesiden, fx når du udfylder en formular eller registrerer dig online, herunder dit navn, firmanavn, firmaadresse, arbejdstelefonnummer/mobilnummer, e-mailadresse, titel, produktinteresse samt øvrige oplysninger du giver til os.

  Vi bruger dine oplysninger, for at vi kan gøre relevante services og produkter tilgængelige for dig og til at forbedre din oplevelse af vores hjemmesider og online-tjenester samt de services og produkter, vi tilbyder. Vi bruger også data til at vise dig indhold på vores og andres sider baseret på dine aktiviteter og præferencer, og til at begrænse antallet af gange du ser det samme indhold.

  Vores grundlag for behandlingen er vores legitime interesser (databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra f) eller dit samtykke (databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra a og cookiebekendtgørelsen § 3).

  Kunder og potentielle kunder hos Camille Brinch Jewellery

  Når du er kunde/potentiel kunde hos Camille Brinch Jewellery eller kontaktperson hos en af Camille Brinch Jewellerys kunder/potentielle kunder, behandler Camille Brinch Jewellery personoplysninger om dit navn, firmanavn, firmaadresse, arbejdstelefonnummer/mobilnummer, e-mailadresse, titel, dine køb, betalingsoplysninger samt information fra offentligt tilgængelige kilder og øvrige oplysninger, som du giver til os.

  Vi behandler personoplysninger med det formål at kunne opfylde aftalen med vores kunder, med henblik på at levere ydelserne, fakturere, føre statistik og foretage kvalitetsstyring samt for at opretholde vores kunderegistrer og yde generel service, markedsføring og salg over for vores kunder og potentielle kunder.

  Vores grundlag for behandlingen er aftalen med dig (databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra b) eller vores legitime interesser (databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra f).

  Modtagere af markedsføring og deltagere af konkurrencer

  Når du modtager markedsføring fra Camille Brinch Jewellery eller deltager i konkurrencer, behandler vi oplysninger om dit navn, firmanavn, virksomhedsadresse, arbejdstelefonnummer/mobilnummer, e-mailadresse, titel og produktinteresse. Vi behandler også oplysninger om dine præferencer i forhold til markedsføring eller kommunikation samt din brug af den markedsføring, vi sender til dig (herunder fx om du har åbnet en e-mail fra os, om e-mailen er læst, og hvilke links du har åbnet), og oplysninger, som du i øvrigt giver til os.

  Vi behandler dine oplysninger med henblik på markedsføring af vores virksomhed og virksomhedens produkter, oprettelse og administration af dig som abonnent på markedsføring, samt administration af konkurrencer, udtrækning af vindere mv. Vi bruger oplysningerne om dine præferencer og din brug, for at forstå den måde, som vores kunder tager imod vores markedsføring, og få at forbedre markedsføringen over for dig og vores øvrige kunder fremadrettet.

  Vi sender kun markedsføringsmateriale til dig på e-mail, sms eller via anden elektronisk kanal, når vi har indhentet dit samtykke hertil, når dette er påkrævet i henhold til markedsføringslovens regler.

  For vores nyhedsbrev har vi etableret særskilte vilkår: Når du tilmelder dig Camille Brinch Jewellerys nyhedsbrev giver du Camille Brinch Jewellery samtykke til at behandle dine personoplysninger (databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra a og markedsføringslovens § 10) alene til det formål at modtage nyhedsbreve og markedsføringsmateriale. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at framelde dig nyhedsbrevet (databeskyttelsesforordningen artikel 7, stk. 3), dette gøres ved at klikke på linket ”Afmeld” nederst i nyhedsbrevet. Dine oplysninger vil herefter blive slettet, medmindre vi har et andet lovligt grundlag, der gør, at vi fortsat kan behandle personoplysningerne.

  Vi bruger også data om dig til at vise dig indhold på vores og andres sider baseret på dine aktiviteter og præferencer, og til at begrænse antallet af gange du ser det samme indhold, samt til måling af effektiviteten af vores indhold og markedsføring.

  Vores grundlag for behandlingen er vores legitime interesser (databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra f) og/eller dit samtykke (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a og markedsføringslovens § 10).

  Samarbejdspartnere og/eller leverandører til Camille Brinch Jewellery

  Når du er samarbejdspartner eller leverandør til Camille Brinch Jewellery eller er kontaktperson hos en samarbejdspartner/leverandør, behandler vi oplysninger om dit navn, firmanavn, virksomhedsadresse, arbejdstelefonnummer, e-mailadresse og titel samt offentligt tilgængelig information og øvrige oplysninger, som du giver til os.

  Vi behandler oplysningerne til brug for kontraktstyring samt for at modtage varer og tjenester fra vores leverandører og samarbejdspartnere og, hvor det er relevant, for at opfylde aftaler med vores kunder.

  Vores grundlag for behandlingen er aftalen med dig (databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra b) eller vores legitime interesser (databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra f).

  Øvrige generelle formål med behandlingen

  Vi kan berige de oplysninger som er beskrevet ovenfor med information fra andre kilder. Det kan være offentlig tilgængelig information – herunder information, som vi får igennem almindelige tilgængelige kilder.

  Oplysninger, som vi har indhentet til de formål, som er beskrevet ovenfor, kan Camille Brinch Jewellery desuden behandle med henblik på overholdelse af love og regler, som Camille Brinch Jewellery er underlagt i forbindelse med driften af vores virksomhed eller for at opfylde forskellige indberetnings- eller oplysningsforpligtelser i henhold til gældende love og regler (Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c).

  Hvis Camille Brinch Jewellery sælger hele eller en del af vores virksomhed eller sælger eller overfører vores aktiver eller på anden måde er involveret i en fusion eller overførsel af hele eller en væsentlig del af vores virksomhed, kan Camille Brinch Jewellery overføre dine oplysninger til den part eller de parter, der er involveret i overførslen som led i denne transaktion, når det kan ske i henhold til lovgivningen (Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

  Endeligt kan Camille Brinch Jewellery behandle dine personoplysninger for at håndhæve eller forsvare vores eller tredjemands juridiske rettigheder eller legitime interesser, i tilfælde hvor dette er nødvendigt, sagligt og proportionelt (Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c).

  Deling af dine data med andre

  Camille Brinch Jewellery kan videregive dine persondata til andre leverandører og/eller serviceudbydere i forbindelse med den almindelige drift af vores forretning.

  Camille Brinch Jewellery kan endvidere videregive dine persondata til en offentlig myndighed i situationer, hvor vi konkret er forpligtiget til at videregive dine persondata i medfør af lovgivning og underretningsforpligtigelser, som vi er underlagt.

  Vi modtager endvidere tekniske data fra analytiske tredjeparts leverandører, herunder Google Analytics og Facebook Analytics omkring dit besøg af vores hjemmeside. Du kan til enhver tid stoppe trackingen af Google Analytics via følgende link: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

  Vi forsøger at begrænse videregivelsen af persondata i personhenførbar form og dermed videregivelsen af oplysninger, som kan henføres til dig personligt.

  Camille Brinch Jewellery overlader desuden dine personoplysninger til databehandlere, fx i forbindelse med administration af vores it-systemer og i forbindelse med markedsføring. Vores databehandlere behandler alene dine personoplysninger til vores formål og på vores instruks. Vi indgår databehandleraftaler med vores databehandlere for at sikre, at den nødvendige sikkerhed er på plads og for at beskytte oplysningerne og overholde vores databeskyttelsesforpligtelser.

  Vores grundlag for behandlingen er vores legitime interesser (databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra f).

  Opbevaringsperiode, dataintegritet og sikkerhed

  Dine personoplysninger opbevares ikke længere, end det er nødvendigt for at opfylde de formål, hvortil de er indsamlet. Når dine oplysninger ikke længere er nødvendige, vil vi sikre, at de slettes på en sikkerhedsmæssigt forsvarlig måde.

  Det er vores politik at beskytte personoplysninger ved at træffe tilstrækkelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

  Dine rettigheder

  Som registreret har du en række rettigheder i henhold til databeskyttelsesforordningen. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

  Du kan – ubetinget og til enhver tid – trække ethvert samtykke tilbage. Det kan ske ved at sende en e-mail til os (se e-mail ovenfor). Tilbagekaldelse af dit samtykke vil ikke have nogen negativ indvirkning. Det kan dog betyde, at vi ikke fremover kan opfylde specifikke anmodninger fra dig. Tilbagekaldelse af dit samtykke vil ikke påvirke lovligheden af ​​behandlingen på grundlag af samtykke, inden det trækkes tilbage. Endvidere vil det ikke påvirke nogen behandling, der udføres på anden lovlig basis.

  Du kan desuden – ubetinget og til enhver tid – gøre indsigelser gældende på vores behandling, når den sker på baggrund af vores legitime interesse.

  Dine rettigheder omfatter også følgende:

  Opdateringer

  Vi evaluerer og opdaterer løbende denne informationsmeddelelse. Det er derfor en god idé at holde dig regelmæssigt opdateret. Øverst kan du se, hvornår den sidst er blev opdateret. Den seneste version vil altid være tilgængelig på vores hjemmesider.

  Too curious? Du er nødt til at vente til 29.02.24, når Crush dropper <3

  Handelsbetingelser

  Afvis

  Accepter