Skab din egen sommerstack i dag med 1-2 dages gratis levering og nem 30 dages retur & ombytning

Gå på opdagelse

Hvad søger du?Alle mine smykkerMine kollektionerARCHIVE SALEOplev Crush [NYHED]Din ønskeliste ( )Bliv inspireretGavekortOm migBrug for hjælp?
Icon: [delivery_time]s gratis levering, og 30 dages nem ombytning eller returnering

1-2 hverdages gratis levering, og 30 dages nem ombytning eller returnering

Icon: Jeg forlænger byttefristen på gaver, så den gælder fra den dag, gaven gives

Jeg forlænger byttefristen på gaver, så den gælder fra den dag, gaven gives

Indkøbskurv

Du har 0 smykke i kurven

  Sikke en fin gave! Jeg vil gerne udvide byttefristen så den gælder fra den dag, gaven gives.

  Lær at forstå forgyldt sterling sølv

  Sådan renser du dit forgyldte smykke

  Da alle mine smykker er lavet af sterlingsølv, som er et naturligt ædelmetal, kræver de løbende pleje for at holde sig pæne så længe som muligt ✨

  Det er helt naturligt, at ædelmetal kan blive mørkere med tiden. Det kan nemlig ilte ved at være i kontakt med f.eks. luft, fugt, kemikalier eller bare hudens naturlige syre og sved.

  Derudover vil forgyldningen desværre også falme lidt med tiden, da det er en 18 karat overfladebehandling og ikke massiv guld.

  Det er altså helt naturligt, hvis dit sterlingsølv-smykke ændrer udseende efter lidt tid, og det har ikke noget med kvaliteten af smykket at gøre. Heldigvis er der også en masse gode råd at hente her på siden, så dit smykke bliver fint og skinnende igen.

  Gør dit forgyldte smykke så god som ny igen, med de her 3 steps

  1. Skyl med lunket vand og parfumefri opvaskemiddel

  Jeg anbefaler altid, at du starter med at skylle dine smykker i lunkent vand og med lidt parfumefri opvaskemiddel. Det er vigtigt, at du får vasket alt sæben grundigt af og tørrer smykket ekstra godt, så det er helt tørt, inden du tager det i brug igen.

  2. Rens med sølvrens

  Er dit smykke stadig mørkt, kan du forsøge at rense det med sølvrens. Jeg anbefaler dog kun, at du gør det, hvis dit smykke har en meget kraftig oxidering. Rensen kan nemlig slide på smykkets forgyldning - læs altid producentens anvisninger for rensen før brug.

  3. Bestil en genforgyldning

  Jeg ønsker kun, at mine smykker spreder en masse glæde og bliver brugt en masse. Derfor tilbyder jeg at genforgylde og polere dit forgyldte smykke på mit værksted, hvis det har brug for at blive frisket op igen. På den måde får du et helt nyt smykke igen <3

  Bestil din genforgyldning her
  Skulle du have nogle spørgsmål eller have behov for mere vejledning, er du altid velkommen til at kontakte mit Customer Care Team <3
  Kontakt os her

  Too curious? Du er nødt til at vente til 29.02.24, når Crush dropper <3

  Handelsbetingelser

  Afvis

  Accepter