Skab din egen sommerstack i dag med 1-2 dages gratis levering og nem 30 dages retur & ombytning

Gå på opdagelse

Hvad søger du?Alle mine smykkerMine kollektionerARCHIVE SALEOplev Crush [NYHED]Din ønskeliste ( )Bliv inspireretGavekortOm migBrug for hjælp?
Icon: [delivery_time]s gratis levering, og 30 dages nem ombytning eller returnering

1-2 hverdages gratis levering, og 30 dages nem ombytning eller returnering

Icon: Jeg forlænger byttefristen på gaver, så den gælder fra den dag, gaven gives

Jeg forlænger byttefristen på gaver, så den gælder fra den dag, gaven gives

Indkøbskurv

Du har 0 smykke i kurven

  Sikke en fin gave! Jeg vil gerne udvide byttefristen så den gælder fra den dag, gaven gives.

  Lær at forstå sterling sølv

  Sådan renser du dit sølv smykke

  Da alle mine smykker er lavet af sterlingsølv, som er et naturligt ædelmetal, kræver de løbende pleje for at holde sig pæne så længe som muligt ✨

  Det er helt naturligt, at ædelmetal kan blive mørkere med tiden. Det kan nemlig ilte ved at være i kontakt med f.eks. luft, fugt, kemikalier eller bare hudens naturlige syre og sved.

  Det kaldes også en oxidering. Hvis dine smykker begynder at oxidere, vil det typisk vise sig ved, at smykkerne får misfarvninger, som enten kan være gullige, mørke eller nærmest rustlignende.

  Det er altså helt naturligt, hvis dit sterlingsølv-smykke ændrer udseende efter lidt tid, og det har ikke noget med kvaliteten af smykket at gøre. Heldigvis er der også en masse gode råd at hente her på siden, så dit smykke bliver fint og skinnende igen.

  Gør dit sølv smykke så god som ny igen, med de her 3 steps

  1. Skyl med lunket vand og parfumefri opvaskemiddel

  Jeg anbefaler altid, at du starter med at skylle dine smykker i lunkent vand og med lidt parfumefri opvaskemiddel. Det er vigtigt, at du får vasket alt sæben grundigt af og tørrer smykket ekstra godt, så det er helt tørt, inden du tager det i brug igen.

  2. Rens med sølvrens

  Er dit smykke stadig mørkt, kan du forsøge at rense det med sølvrens. Smykket må højst være i væsken i 5-10 sekunder, og at det skal holdes i bevægelse i de 5-10 sekunder. Efterfølgende skyller du smykket grundigt i rent vand og slutter af med at tørrer det ekstra godt. - Læs altid producentens anvisninger for rensen før brug.

  3. Brug rensecreme

  Brug kun rensecreme, hvis sølvrensen ikke har taget det hele. F.eks hvis du har en kraftigere oxidering eller et smykke med fordybninger, så kan en god rensecreme hjælpe. Brug en tandbørste til smykker med meget tekstur i overfladen, men husk ikke at bruge det til polerede overflader, da det kan give ridser - her kan du bare bruge et gammelt viskestykke.

  Skulle du have nogle spørgsmål eller have behov for mere vejledning, er du altid velkommen til at kontakte mit Customer Care Team <3
  Kontakt os her

  Too curious? Du er nødt til at vente til 29.02.24, når Crush dropper <3

  Handelsbetingelser

  Afvis

  Accepter